Nogometaš Evertona osumnjičen za pedofiliju pušten uz jamčevinu

Foto: Twitter

Zasad nepoznati nogometaš engleskog Evertona uhićen je prije dva dana jer ga se sumnjiči za pedofiliju. I sam je klub potvrdio da je suspendirao 31-godišnjeg igrača. Kako piše Sun supruga je napustila njihovu luksuznu obiteljsku kuću te je otišla kod svojih roditelja. Zasad se ne zna je li supruga napustila trajno svog supruga koji je osminjičen za pedofiliju ili se radi o privremenoj reakciji koja je uzorokovana strahom od izloženosti pritiska javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi Sun nogometaš je u sigurnoj kući, a s njim su i roditelji te sestra. Policija iz Manchestera cijeli je sučaj potvrdila, ali su i kazali da je osumnjičeni nogometaš pušten uz jamčevinu.

“Službenici su uhitili 31-godišnjaka u petak, 16. srpnja 2021., zbog sumnje na pedofiliju. Osoba je puštena na slobodu uz jamčevinu”, navode iz policije.

Dok je istraga u tijeku ime se osminjičenog nogometaša ne smije otkriti, međutim, javnost u Engleskoj nagađa o kome se radi s obzirom kako Everton u svojoj momčadi ima dva 31-godišnjaka. Jedan je Englez Fabian Delph, a on je nedužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bilo je ovo nekoliko teških dana za Delpha. On je potpuno nevin i uvučen je u ovaj incident nakon što je Everton odbio imenovati suspendiranog nogometaša”, pišu Englezi, dok Everton tvrdi kako će pružiti punu podršku vlastima u istrazi te da se više neće oglašavati, barem dok istraga traje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.