Izgubio od Marina Čilića u 2. kolu Australian Opena pa krenuo vrijeđati hrvatske navijače: ”Vratite se u bazen s tim svojim kapicama”

Foto: fah

U stvarnosti najbolji hrvatski tenisač, bez obzira što ATP ljestvica sugerira nešto drugo, Marin Čilić, nakon velike drame probio se do šesnaestine finala prvog Grand Slam turnira sezone, Australian Opena. Naime, hrvatski tenisač je do pobjede došao u trinaestoj igri odlučujućeg petog seta protiv ekscentričnog tenisača Benoit Pairea, bilo je 6:2, 6:7 (6), 3:6, 6:1, 7:6 (3) za Marina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(FOTO) Australian Open: Čilić kroz ‘tie-break’ petog seta do 3. kola, Görges zaustavila Martić u 2. kolu

Francuski tenisač nije baš najbolje prihvatio poraz, a to se moglo zaključiti i prema izjavama koje je dao nakon što je izgubio od Marina. Naime, nervoznom francuskom tenisaču smetali su hrvatski navijači koji su glasno podržali Čilića, a bilo ih je, za razliku od francuskih, puno i bili su glasni.

“Čudi me da su išta čuli s tim svojim vaterpolskim kapicama. Neka se vrate u taj svoj bazen”, poručio im je frustrirani Paire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, kako je to već slučaj kod hrvatskih navijača, i ne samo u tenisu, nego i u rukometu, pa čak i u nogometu, jedan dio hrvatskih navijača voli nositi vaterpolske kapice, uglavnom iz razloga što je Hrvatska svjetska vaterpolo velesila, što će, nadajmo se, potvrditi i danas u 20:30 sati u četvrtfinalu Europskog prvenstva protiv Grčke. Da mu smetaju hrvatski navijači s vaterpolskim kapicama na glavi nervozni francuski tenisač pokazao je pri kraju meča na terenu broj 3 Melbourne Parka. U tim je trenucima gestikulirao prema hrvatskim navijačima pokazujući rukama na vaterpolske kapice. Srećom, nije mu pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.