Izvršni odbor HNS-a potvrdio dogovor: Dalić ostaje izbornik

Foto: HNS

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) je na sjednici održanoj u četvrtak u Selcu u cijelosti prihvatio i potvrdio sve elemente dogovora predsjednika Davora Šukera i izbornika Zlatka Dalića o nastavku suradnje na obostrano zadovoljstvo, objavio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je pod Dalićevim vodstvom na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila drugo mjesto.

Uz tu najvažniju vijest, IO je potvrdio stručne stožere svih muških reprezentacija. Tako Nenad Gračan nastavlja voditi U-21 reprezentaciju, Robert Jarni vodit će U-20 selekciju, dok će Ivan Gudelj preuzeti U-19 reprezentaciju. Petar Krpan ostaje na čelu kadetske U-17 reprezentacije, Tomislav Gričar preuzeo je reprezentaciju do 15 godina, a Sergej Milivojević selekciju do 14 godina. Mato Stanković nastavlja voditi malonogometnu reprezentaciju. Uz ove odluke potvrđeni su odgovarajući sastavi stručnih stožera, čime je zaokružena struka u svim muškim reprezentacijama HNS-a.

IO je donio i odluku o sustavu stalnih natjecanja u sklopu je i nekoliko važnih novina. Na prijedlog klubova koji to smatraju praktičnijim, isplativijim i natjecateljskim zanimljivijim rješenjem, 3. HNL će se od iduće sezone igrati u pet skupina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istodobno, 1. HNLŽ smanjena je sa 10 na osam klubova, dok je 1. HMNL smanjena sa 12 na 10 klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.