Jadranska liga: Jug CO i Primorje EB u finalu

U finalu ovosezonske regionalne vaterpolske Jadranske lige očekivano će igrati dubrovački Jug CO i riječko Primorje EB, Jug je u prvom polufinalnom susretu završnog turnira u Dubrovniku svladao zagrebačku Mladost sa 13-7 (4-0, 2-3, 4-1, 3-3), dok je potom Primorje nadigralo Jadran iz Herceg Novog sa 10-8 (4-2, 0-2, 3-3, 3-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jug je utakmicu protiv Mladosti praktički riješio već u prvoj četvrtini koju je dobio sa 4-0. Iako su Zagrepčani u drugoj dionici uspjeli stići na 5-3, bilo je dovoljno samo da se domaći malo uozbilje kako bi se ponovno odmaknuli na veću razliku.

Po dva gola za Jug postigli su Fatović, Ivanković, Benić i Obradović, dok je isti učinak u sastavu Mladosti imao Dašić.

Primorje je mnogo teže stiglo do pobjede protiv Jadrana. Nakon efikasne prve četvrtine u kojoj je postigao četiri gola, riječki sastav nije poentirao više od 10 minuta, pa je Jadran stigao do vodstva 6-4 početkom treće četvrtine. Na ulasku u posljednjih osam minuta bilo je 7-7, a na kraju je ipak do izražaja došla veća kvaliteta Primorja.
Muslim je postigao tri gola za Primorje, a po dva su dodali Radu, Dedović i Echenique, dok je čak četiri pogotka za Jadran postigao Vidović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finalni dvoboj igrat će se na bazenu u Gružu u subotu od 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.