Jadranski derbi na rasprodanom Poljudu

Rijeka, 24.5.2023.- Finale hrvatskog nogometnog Kupa Hajduk - Šibenik na stadionu na Rujevici. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

Drugo kolo SuperSport HNL-a zatvorit će utakmicom na rasprodanom Poljudu Hajduk i Rijeka. Dvoboj se igra od 21 sat, a glavni sudac je Patrik Kolarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je u prvom kolu nadigrala Rudeš 4:0, dok je Hajduk porazio Dinamo 2:1.

– Dobro se poznajemo ne treba očekivati neka velika iznenađenja svatko želi sakriti svoje mane i istaknuti vrline, maksimalno respektiramo našeg suparnika, jako dobro znamo koliko Rijeci znači svaka utakmica protiv Hajduka i pobjeda, ali znači i nama te ćemo se tako postaviti na travnjaku. Naravno da sam gledao utakmice Rijeke u Prištini, što bi drugo trebao raditi nego gledati našeg budućeg suparnika, rekao je trener Hajduka Ivan Leko u najavi utakmice.

Riječani dolaze i nakon europskog ispita, u četvrtak je u Prištini svladala Dukagjini s 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekujem čvrstu, agresivnu utakmicu, zahtjevnu naravno. Rasprodan je stadion, mislim da je privilegija igrati pred punim tribinama, zato se nogomet igra. Malo je igrača koji su igrali pred punim stadionom tako da očekujem da budemo dobri, da smo mirne glave, da igramo ono što se dogovorimo, rekao je trener Rijeke Sergej Jakirović.

Prije Jadranskog derbija, u HNL-u se danas igra i dvoboj između Rudeša i Osijeka od 18.45 sati, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.