Jakić nakon osvajanja Europske lige: Nisam se nikad sretniji probudio

Foto: HNS

U seviljskom finalu Europske lige sastali su se Borna Barišić i Kristijan Jakić, a više je uspjeha naposljetku imao 25-godišnji Jakić čiji je Eintracht nakon produžetaka i lutrije jedanaesteraca osvojio trofej.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Hvala na čestitkama. Osjećaj je fenomenalan, nisam još svjestan što sam učinio za svoju karijeru, za sebe, za svoju obitelj. Jednostavno, taj neki dubinski smijeh vam izlazi, stalno se smijete i sretni ste. Ujutro kad sam se probudio, nisam se nikad sretniji probudio. Osjećaj je fenomenalan, rekao je Jakić u razgovoru za HRT.

Jakić je prije dvije godine u ovo doba igrao za Lokomotivu. Lokomotiva, Dinamo, Eintracht, uzlet kao preko noći.

– Iskreno, izgleda mi tako. Iz Lokomotive u Dinamo, iz Dinama u Eintracht i odmah osvojiti Europsku ligu, stvarno za nepovjerovati. Ni u najluđim snovima nisam tako nešto mogao zamišljati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je Jakić što im je trener Oliver Glasner rekao uoči izvođenja jedanaesteraca.

– Rekao je da ova ekipa to zaslužuje, da moramo pokazati karakter, da se ne bojimo i da na kraju kako god bude da je ponosan na nas i cijelu sezonu i na ekipu koju je vodio. “Uzmite sve u svoje ruke i odnesimo taj trofej u Frankfurt”, dodao je. Hvala Bogu, pet penala fantastičnih i trofej ide u Frankfurt.

Kako je proteklo slavlje u Sevilli?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– U svlačionici se do 3 sata ujutro slavilo. Imali smo restoran, klub gdje su nas dočekali uža obitelj i prijatelji, malo se družili s njima i vratili se u hotel. Trebalo se ipak naspavati za danas jer nas očekuje show u Frankfurtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.