Jakirović: Dobro smo prošli

Foto: fah

U ogledu Dinama i Gorice, aktualni prvaci slavili su u gostima s 2-0 i približili se vodećoj Rijeci na dva boda zaostatka. Svoje dojmove su podijeli treneri obiju momčadi.
Trener pobjedničke Sergej Jakirović bio je zadovoljan predstavom svoje momčadi nakon rutinske, ali ne tako lako izborene pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ostaje žal što nismo sve riješili u prvom poluvremenu, imali smo puno situacija, kružili oko šesnaesterca, vratar Banić je zaista dobro branio. Dobro smo prošli kod velikih prilika Gorica, kad je Rukavina bio sam, gdje je Nevistić jako dobro obranio i to je to. Čestitke momcima još jednom. Mogli smo ranije završiti i u drugom poluvremenu, nismo, Bulat je uspio zabiti i dovršili smo utakmicu.

Jakirović je nakon dugo vremena imao tjedan dana na raspologanju sa svojom momčadi i izveo momčad u novoj formaciji s 3-5-2.

– Ovo nam je prvi tjedan da smo imali kompletan otkad sam ja u Dinamo.Radili smo dosta taktičkih stvari. Iznijeli smo ofenzivnu momčad, što je rezultirali s time da smo ostali s 3-3 ili 1-1 na centru, ali imamo kvalitetne igrače za to odraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret vjenčanih kumova

Jakirović se susreo po prvi puta u HNL-u s Rajkom Vidovićem, svojim vjenčanim kumom.

– Drago mi je da je Rajko došao na prvoligašku scenu i ja mu želim svu sreću.

Dinamo u srijedu čeka Varaždin, utakmica u Varaždinu je zaostala utakmica koju Modri vuku gotovo cijelu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Tako je, imamo u srijedu zaostalu utakmicu, jako važnu za nas. Danas smo imali jako lijepu podršku i pozivam sve da opet dođu na utakmicu. Sljedeća je uvijek najvažnija i to je to.

Trener Gorice Rajko Vidović zatim je iznio svoje mišljenje o utakmici:

– Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, nismo bili čvrsti od početka i u jedan taj duel nismo ušli kako treba i primimo naivno taj prvi gol. Imali smo jednu šansu Rukavine, ali ne možemo ništa žaliti, pobijedila je bolja momčad. Čestitke Dinamu na pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Jakirovićem se drugi puta sreo trenerski, tvrdi Vidović, a dosada smo ih uglavnom viđali na Kutiji Šibica u zagrebačkom Domu Sportova.

– Ja sam znao njega neki put pobijediti, on mene. Sad u trenerskim dvobojima on vodi 2-0. Veselim se našem trećem susretu i vjerujem da ću ga konačno uspjeti “prevariti”.

Sljedeća utakmica Gorice je Rijeka na Rujevici.

– Čeka nas zahtjevna utakmica, ono što mene veseli je pristup momčadi koja se nikoga ne boji i ja vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu rasti i biti sve bolji, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.