Kovačić: Sjajno je zabiti pred obitelji na tribinama

epa11276682 Manchester City's Mateo Kovacic (L) celebrates with teammates after scoring his 2-0 goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Luton Town, in Manchester, Britain, 13 April 2024. EPA/TIM KEETON EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos, 'live' services or NFTs. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.

Mateo Kovačić u razgovoru za Manchester City TV nakon utakmice protiv Lutona, u kojoj su aktualni europski i engleski prvaci slavili s 5-1, otkrio je svoje dojmove o svojem fantastičnom golu i utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bio je odličan dan, ali nije bilo lagano. Bila je teška utakmica za, ali odigrali smo dobro, išli dalje i obavili posao. Na kraju smo zabili pet golova, mislim da smo mogli i više, ali zadovoljan sam. Sretan sam sa tri boda i moramo nastaviti tako, rekao je hrvatski veznjak i nastavio o svojem fantastičnom golu:

– Lijepo je zabiti. Za mene to nije najvažnije, ali uvijek je lijepo upisati se na listu strijelaca s mojom obitelji na tribinama. Ali kao što uvijek kažem, najvažnija je ekipa. Kada ekipa dobro igra i pobjeđuje, to je dobar dan za klub.

Zabio je i Joško Gvardiol…

– Mislim da je njegov gol bio teži, jer je bio s njegovom desnom nogom, pa ću reći da je njegov ljepši, rekao je uz smiješak Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester City privremeno je preuzeo vodstvo na ligaškoj tablici uoči sutrašnjih susreta Arsenala i Liverpoolu:

– Bilo je važno da zadržimo pritisak na Arsenalu i Liverpoolu, ova utakmica nam je zato bila bitna. Fokusirani smo na sebe i na kraju ćemo vidjeti što bude.

Real Madrid u srijedu?

– Veselim se toj utakmici, moramo zadržati fokus kao i danas i pobijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Manchester City organizirao “City in the Community” dan, mladi i djeca dobili su priliku preuzeti društvene mreže crtežima, a 8-godišnja Billie dobila ga je priliku pitati o uzorima, tko ga je naučio nogometu i za koga je navijao kad je odrastao.

– Modrić i Iniesta, odgovorio je Kovačić na pitanje o uzorima u nogometu, a na pitanje za koga je navijao rekao je:

– S obzirom da sam iz Hrvatske, moram reći Dinamo Zagreb je ekipa za koju sam navijao i koju još uvijek podržavam, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.