Jakirović: Ispričavam se navijačima, ovo je katastrofa

jakirović
Foto: fah

Dinamo je otvorio proljetnu sezonu šokantnim porazom 0:3 od Lokomotive na Maksimiru. Nakon turbulentne jeseni, čini se da ni proljeće neće biti drugačije za Modre, a pitanje o tome hoće li Sergej Jakirović izdržati na klupi do kraja sezone ponovno je aktualizirano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvo bih se ispričao svim navijačima Dinama i svima kojima Dinamo nešto znači, ovo nije ni blizu ničemu. Ovo je katastrofa, podbacili smo u svim segmentima igre. Da mi je netko rekao da ćemo poslije priprema ovako izgledati ne bih mu vjerovao, ništa nije ukazivalo na ovako nešto. Težak podbačaj, naša najgora večer, čestitam Lokomotivi na dobroj i efikasnoj utakmici, rekao je trener Dinama.

O utakmici je rekao:

– Čak smo dobro počeli, prve dvije akcije smo mi imali, a onda šok. Primili smo dva gola, imali neshvatljive reakcije, čak i cijelu utakmicu. Preuzimam odgovornost na sebe, ja sam taj istureni, nemam problem s tim. Moram analizirati utakmicu, iskreno popričati jer ovo nema smisla. Ima puno utakmica do kraja, ali moramo pokazati kvalitetu, a kvalitetu imamo. Mentalno stanje mora biti bolje. Ponavljam, ništa nije ukazivalo na ovo. Da nam se ovo dogodilo na jesen, shvatio bih, ali ovo mi je sada velika nepoznanica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Navijači su na kraju bili bijesni i poručili mu da ode iz Dinama?

– Ne zamjeram nikome ništa, ljudi vole Dinamo, vole gledati momčad koja daje sve od sebe, njihovo je pravo iskazati nezadovoljstvo. Ljuti me da ne punimo kazneni prostor. Ako smo već izolirali bokove, igrači ne smiju stajati daleko od gola.

Je li mu ovo najteži poraz?

– Šokiran sam. Ne mogu reći da me to ne dira, naravno da me dira. Nema tu opravdanja. Meni čak nije ni bitno da li smo izgubili jer ću izgubiti još 500 utakmica u karijeri, ali smeta me način. Ne znam možete li igrače kazniti jer će se javiti sve žive udruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Hajduk sad favorit?

– Hajduk je na prvom mjestu i ima prednost. Tu je i Rijeka i u svakoj utakmici možete izgubiti bodove. Ništa nije zagarantirano.

Pribojava li se otkaza?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ne mogu odgovoriti na to pitanje, odgovorio je Jakirović, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.