Jakirović nakon ispadanja: Nije bilo hrabrosti i odvažnosti

Foto: fah

Nogometaši zagrebačkog Dinama nisu se uspjeli plasirati u četvrtfinale Konferencijske lige. U uzvratnom su susretu osmine finala izgubili na gostovanju u Solunu od PAOK-a sa 1-5 (0-3) te tako ispustili 2-0 prednost stvorenu u prvoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Potop Dinama u Solunu, PAOK pobijedio 5:1

– Mislim da smo prvo poluvrijeme podbacili, bili smo mlaki. Nismo mogli uspostaviti posjed, s druge strane, bili smo očajni u prekidima. Na poluvremenu smo rekli da nema predaje. Kad smo zabili, onda smo 25 minuta bili dobri, imali smo i šanse za povesti u ukupnom rezultatu. Uspostavili smo kontrolu, ali smo primili gol iz prekida. Pokušali smo poslije riskirati, ali nakon kontre smo izgubili utakmicu. Možemo samo čestitati protivniku, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović.

– Bili smo mlaki, oni su bili agresivniji. Morali smo ponoviti utakmicu s Maksimira. Iznenadilo me što igrači nisu htjeli primiti loptu, nije bilo hrabrosti i odvažnosti. Primili smo jeftin prvi gol, treći… Ali, ne možemo iz ove kože. Pokazali smo premalo da se izvučemo, dodao je trener Dinama.

Baturina: Sramotan poraz

– Ne znam što bih rekao. Sramotan poraz, opet se dogodila ta Sparta. Nismo igrali kako treba, nemam više riječi, dodao je Martin Baturina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi veznjak Dinama bio je veoma utučen.

– Atmosfera kao atmosfera. Igrali su isto kao na Maksimiru, ništa bolje. Nisi unutra i ne znam. Vidjelo se da se može protiv njih, šteta što nismo zabili te dvije šanse, zaključio je Baturina, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.