Jakirović o Dinamovom junaku: A ja budala što sam ga vratio, ha?

Foto: fah

Dinamo je u susretu 31. kola SuperSport HNL-a ostvario važnu pobjedu nad Lokomotivom 1:0 te je, makar na nekoliko sati, zauzeo vrh ljestvice, barem do završetka utakmice Rijeke i Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čestitao bih igračima. Dobro smo se pripremili za Lokomotivu, nismo im dozvolili da nas napadaju iza obrane i da nas kontriraju. Žao mi je samo što nismo sve one šanse pretvorili u golove jer bismo si olakšali posao. Nevistić nas je spasio sjajnom obranom, ali smo na kraju zasluženo pobijedili, rekao je trener Dinama. prokomentiravši sve bolju formu Sandra Kulenovića:

-A ja budala što sam ga vratio, ha? Uvijek sam vjerovao u njega. Kad sam bio i u drugim klubovima sam ga želio dovesti. Želio sam ga vratiti i evo, njegova upornost se vraća, on je sjajan i karakteran dečko.

Otkrio je i stanje s Mišićevom ozljedom:

– Ne izgleda dobro, gležanj mu je natekao kao jabuka. I Špikić je izašao jer je osjetio zatezanje u mišiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li ovo bila Dinamu, uz derbi, najteža utakmica u završnici prvenstva?

– S obzirom na prošle utakmice, sigurno jest. Lokomotiva je dobra momčad, dokazuju se i sigurno da nam je ovo velika pobjeda. No sad je fokus na Varaždinu. Rijeka igra sjajnu sezonu, mi smo ih, evo, preskočili barem na par sati. Takva je sezona. Nakon Rijeke imamo još utakmica, ali vidjet ćemo koliko ćemo imati bodova nakon utakmice s Rijekom, zaključio je Jakirović.

– Moje viđenje susreta je svakakvo. Čestitam Dinamu na pobjedi. Imali smo priliku, jednu stopostotnu, jednu polupriliku, nažalost nismo zabili, mooraš dati gol. Nismo izgledali loše, idemo dalje, na istom smo bodovnom razmaku s Osijekom i idemo se pohrvati za četvrto mjesto, prokomentirao je susret trener Lokomotive SIlvio Čabraja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.