Jakirović: Sve je lakše kad je Petković na terenu

jakirović
Foto: fah

– Otkad sam došao pobjede su imperativ, to je Dinamo, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović najavljujući prvi dvoboj nakon reprezentativne stanke. U subotu od 17.30 u sklopu 16. kola SuperSport HNL-a na Maksimir stiže Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pauzu smo koristili da se odmorimo i regeneriramo od zahtjevnih utakmica, ritam je ubitačan. Zadovoljan sam s odrađenim u ovoj pauzi. Spremno čekamo derbi i ostale utakmice koje su iznimno važne jer želimo popraviti dojam i isprati gorak okus prošlih utakmica. Cilj je prvo mjesto, pobjeđivati i dominirati, stvarati dodatnu vrijednost u mladim igračima…

Dobra je vijest da se oporavio Bruno Petković i konkurira za Osijek, na dispoziciji bi trebao biti i Mauro Perković, problema imaju Špikić i Perić, a nema Ristovskog i Kulenovića zbog kartona.

– Nevjerojatno je da tako ovisimo o jednom igraču. Bruno čini igrače boljima, sve ide protočnije nego dosad i na treningu, on nam je stvarno nedostajao. Ne znam hoće li početi, moram još razgovarati s njim, ali u ovih 10 dana stvarno je odlično radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kakav Osijek očekuje?

– Otkad je Zekić došao, startali su jako dobro, onda su ušli u oscilacije. Niti on ne zna što će sutra, počne u jednom sustavu pa promijeni u drugi. Pripremili smo se za oba scenarija. Ali, očekujem da mi stavimo njih po pritisak, da realiziramo te šanse, koje smo stvarali. Mierez je latentna opasnost, znamo što nam je činiti. Na Poljudu je Osijek pokazao zrelost. Očekujem da budemo na dobroj razini i da se nas pita većina toga u ovoj utakmici.

Nada se podršci navijača u subotu na Maksimiru.

– Očekujem podršku navijača, prepoznali su trenutak u kakvom smo bili stanju, bitno je da se za Dinamo navija kad nije sve najbolje kao ranijih mjeseci. Ako damo maksimum neće nam nitko ništa zamjeriti, ali moramo se truditi i razveseliti navijače. Konačno pobijediti utakmicu i dobro se prezentirati, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.