Japan dobio Angolu, evo što to znači za Hrvatsku

epa08948837 A handout photo made available by Egypt Handball 2021 of Jin Watanabe (L) of Japan in action against Elias Antonio of Angola during the match between Japan and Angola at the 27th Men's Handball World Championship in Alexandria, Egypt, 19 January 2021. EPA/Hazem Gouda / Egypt Handball 2021 HANDOUT SHUTTERSTOCK OUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

U prvom susretu 3. kola skupine C na Svjetskom prvenstvu za rukometaše, u kojoj se natječe i Hrvatska, Japan je svladao Angolu sa 30-29 (16-12) i tako izborio prolazak u drugi krug natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jin Watanabe je sa sedam golova predvodio Japan, dok je Mario de Jesus Ntida Tati postigao šest pogodaka za Angolu.

Dvoboj Hrvatske i Katara važan je i stoga što će se rezultat iz tog susreta prenijeti u drugi krug u kojemu će Hrvatska, Katar i Japan igrati s tri prvoplasirane reprezentacije iz skupine D.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.