Javno se osipa Barišićeva potpora: Zajec sve veći favorit za predsjednika

Foto: fah

Vlasnik Algebre Hrvoje Josip Balen, koji je u skupštinu ušao s liste 35, javno je poručio kako će na predsjedničkim izborima glasati za Velimira Zajeca, kandidata liste 25 Dinamova proljeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velimir Zajec apsolutna je želja većine navijača, ali ovaj put ne odlučuju članovi i navijači, već skupštinari. Njih 60 u nedjelju će birati između Mirka Barišića i Velimira Zajeca, a pobjedniku je potreban 31 glas.

> Zajec: Ja sam Modrića doveo u Dinamo, ali mislim da se neće vratiti

Inače, Dinamovo proljeće ima sigurnih 25 glasova, a ovih dana sve su glasnija šaputanja da su već našli minimalno 6 do 8 ljudi koji će s “nominalno” Barišićeve liste prijeći na Zajecovu stranu, piše Večernji list.

Za pobjedu na izborima treba i puno lukavštine, a u taboru Dinamovo proljeće očito je imaju. Zbog svega toga panika je u Barišićevu taboru jer svjesni su da su vjerojatno već izgubili većinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.