Je li engleski izbornik nakon ispadanja s Eura ‘omalovažio’ hrvatsku reprezentaciju?

epa09108771 England manager Aidy Boothroyd reacts during the UEFA European Under-21 Championship group D soccer match between Croatia and England in Koper, Slovenia, 31 March 2021. EPA/IGOR KUPLJENIK

Kako smo već pisali mlada hrvatska nogometna reprezentacija poražena je od Engleske 2:1, ali je zbog bolje gol razlike ostvarila povijesni uspjeh te se plasirala u četvrtfinale Europskog prvenstva, dok su Englezi ispali. Pogodak četvrtfinala vrijedan zabio je Domagoj Bradarić u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Englezi nisu krili razočarenje, dok je frustrirani engleski izbornik Aidy Boothroyd na nekin način omalovažio reprezentativce Hrvatske.

“Bili smo sjajni nevjerojatno je da smo ostali bez plasmana dalje na ovakav način. Imali smo sve u svojim rukama i onda šok. Zabiju gol bez ikakve igre. Bradarić više nikad neće zabiti takav pogodak u životu”, rekao je Boothroyd nakon utakmice protiv Hrvatske, a onda je prokomentirao i igru svojih izabranika.

“Igrači moraju biti svjesni da s ovakvom igrom neće nikada zaigrat za seniorsku reprezentaciju Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski izbornik zaboravio je da je Hrvatska imala najmanje tri ”mrtve” prilike za prelomiti susret i prije same završnice, iako je istina da su Englezi ukupno gledajući bili bolji i pogodili, između ostaloga, i dvije vratnice.

Zanimljivo da je Boohtroyd preskočio pitanje novinara da li se smatra odgovornim za ovaj neuspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.