Je li Klopp otpisao Dejana Lovrena?

Foto: fah

Aktualni prvak Europe, Liverpool, trideset godina čeka naslov prvaka Engleske, sad kad je na pragu osvajanja titule pitanje je hoće li to dopustiti koronavirus, koji je u ovom trenutku jači od sporta. Naime, zbog pandemije koronavirusa sportska natjecanja su u prekidu diljem svijeta, a odgođeno je i Europsko nogometno prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na sve što se događa trener Liverpoola, Jurgen Klopp, ponovno je došao u središte pažnje na Otoku, svi čekaju nastavak prvenstva, a Klopp zapravo planira kako će njegova momčad izgledati u idućoj sezoni. Navodno je njemački stručnjak otpisao čak šest nogometaša iz postojećeg kadra, među, njima, nažalost, i hrvatskog reprezentativca, Dejana Lovrena, a uz Lovrena Divocka Origija, Xherdana Shaqirija, Nabyja Keitu, Lorisa Kariusa i Nathaniela Clynea, piše Sky Sport.

Dakle, riječ je o igračima koji nisu standardni, odnosno, nisu dio udarnih 11 te uglavnom prema potrebi ulaze s klupe, međutim, i među njima postoji jedno iznenađenje, a to iznenađenje zove se Naby Keita. Radi se o 25-godišnjem igraču koji je prije dvije godine plaćen nevjerojatnih 60 milijuna eura, a sada je otpisan.  Keita očito ne igra kako su od njega očekivali.

Kad smo kod Dejana Lovrena, inače standardnog stopera svjetskog doprvaka, recimo da je zanimanje za njega nedavno pokazao rimski Lazio, vrlo brzo nakon toga hrvatski igrač se našao na popisu onih za koje na Anfieldu nema budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.