Bild tvrdi: Bayern je spreman otkupiti Ivana Perišića od Intera…

Foto: Twitter

Hrvatski nogometni reprezentativac, Ivan Perišić, mogao bi i od iduće sezone nositi dres Bayerna, iako je nedavno Gazzetta dello Sport pisala da bi se hrvatski nogometaš s posudbe ipak mogao po završetku sezone vratiti u Inter. No, njemački Bild, poznat po sustavnim nekorektnim kritikama na račun bivšeg hrvatskog izbornika, bivšeg trenera Bayerna, Nike Kovača, piše da je bavarski klub spreman otkupiti hrvatskog igrača za 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac je tijekom prošlog ljeta otišao iz Intera na jednogodišnju posudbu u Muenchen, dakle, Bayern. Za najbolji njemački klub Perišić je do sada odigrao 22 utakmice te je zabio pet golova i zabilježio osam asistencija.

Hrvatski reprezentativac trenutno se oporavlja od ozljede gležnja, a koristi mu u tom oporavku i činjenica da trenutno nema natjecanja zbog pandemije opasnog koronavirusa. Bayern bi mogao otkupiti Perišića zato što su šanse da Leroy Sane iz Manchester Cityja dođe u bavarski klub sve manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.