Jedna se majka zapitala zašto joj dijete ne može u parku u Srbiji nositi dres Luke Modrića: Pogledajte kakve je odgovore dobila!

Foto: fah, montaža narod.hr

“21. je stoljeće, a ja trebam djetetu objasniti zašto ne smije nositi dres Luke Modrića, najboljeg igrača svijeta, u parku u Srbiji!?”, objavila je jedna majka na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova objava izazvala je brojne komentare, pa donosimo neke od njih:

“Ako možete da mu objasnite zašto taj Luka Modrić proslavlja svoju titulu najboljeg igrača svetskog prvenstva uz ustaške stihove marka perkovića tompsona onda ovo za parkić neće biti problem”

“Dres Luke Modrica sa svetskog prvenstva je u svari sahovnica…ako vi draga gospodjo zelite da vase dete nosi hrvatsku zastavu,nemam nista protiv,ali mozda ce se u tom parku igradi i neko dete kome su hrvati ubili familiju,koje zivi u nekoj baraci jer su ga hrvati proterali…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka u drugom tweetu objašnjava: “Mom djetetu su rekli tinejdžeri, mali ustašo nemoj da pocijepamo i dres i tebe. Usred Novog Sada.”


Uslijedio je novi niz komentara:

“Pored toliko srba vi djetetu kupite dres ustase. Zasto pored svega sto mi imamo uvijek tudje uzimate braco srbi? Toliko uspiesnih srba sportista, a vi slavite neke strane? Zasto?”

“Cisto poredjenja radi,probajte u parku u Hrvatskoj da obucete detetu dres nekog srpskog igraca,nadam se da cete izvuci zive glave.I nije zabranjeno,to sto ce neko mozda nesto dobaciti samo znaci da svuda ima budala,bas svuda”

Ostale komentare možete pogledati ovdje: https://twitter.com/TacaM10/status/1146486264092418050

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.