Jeličić kritičan prema Hajduku: Nemaju nikakve ideje niti plana igre kad imaju loptu

Foto: snimka zaslona

Joško Jeličić u emisiji “Stadion” komentirao je utakmicu Rijeke i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne sjećam se kada je Rijeka lakše uzela bodove na Poljudu, odigrali su rutinski, čak su se i odmarali tijekom utakmice. Hajduk je bio oslabljen i nije pokazao ništa”, rekao je Jeličić.

Smatra da je pristup igrača Hajduka vrlo loš.

“Nemaju nikakve ideje niti plana igre kad imaju loptu. Tudor ne može igrati leđima okrenut golu, Almeida je nespreman. Nema jasne ideje u igri i sad, kada više nema Vlašića koji je svojom igrom ostale činio boljima, vidi se ružna istina”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vidio sam bezvoljnost i nedostatak agresivnosti igrača Hajduka. I nakon što su gubili, igrali su poluaktivno, bez želje. Nije mi jasan trener Carrillo koji inzistira na sistemu 4-3-2-1, koji bez Vlašića nema smisla”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.