Ješe: UEFA napravila najbolju stvar ukidanjem gola u gostima

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Barcelone slavili su na gostovanju protiv PSG-a 3:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj su nakon utakmice analizirali Vedran Ješe i Anton Samovojska u HRT-ovoj emisiji Lige prvaka.

– Najavljivali smo i željeli da bude golova, a na kraju ih je palo pet. Jako lijepi golovi i zanimljiva utakmica. UEFA je napravila najbolju stvar kad je ukinula gol u gostima. Sad se ne mogu sve ekipe samo braniti i čekati uzvrat, već probati zabiti gol. Zbog toga je palo i 18 golova u prvim utakmicama četvrtfinala, rekao je Ješe.

– Ova večer je bila krasna. Osim uvoda u utakmicu, sve je bilo super. Vodstvo Barcelone, pa vodi PSG, pa na kraju Barcelona slavi, stvarno nevjerojatno, a vjerojatno. Barcelona je bila bolja momčad, ali događale su se nevjerojatne stvari. Kod sva tri gola Barcelone pronašao sam Donnarummu, a Mbappé je bio nevidljiv čovjek, kao da je već u Real Madridu, kazao je Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG nije bio dobar u prvom dijelu, ali sjajno se vratio na početku drugog.

– Zamjene su bile bolje. Enrique je reagirao s pravim zamjenama i promijenila se igra, rekao je Samovojska.

Posebno je impresivna bila akcija Barcelone za drugi gol kad je Pedri savršeno pronašao Raphinhu koji pogađa iz voleja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Znamo o kakvom se igraču radi, fantastičan igrač i odlično je asistirao. Sjajna realizacija, sve se poklopilo, kazao je Ješe.

Uzvrat ovisi o Mbappéu

Donnarumma je pogriješio kod trećeg gola Barcelone jer nije izašao na svoja tri, četiri metra kod gola iz kornera.

– Po meni njegov gol, 100 posto, rekao je Ješe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrat je na rasporedu 16. travnja.

– Teško je pričati da je gotovo kad netko ima Mbappéa u momčadi. Mislim da još ništa nije gotovo, rekao je Ješe.

– Ovisi o Mbappéu. Sve drugo su igrači koji nisu njegove klase. Ako bude odigrao najbolje što može, onda je sve otvoreno. Ako će biti kao danas, onda tu nema koristi, Barcelona će proći, dodao je Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.