Još jedna bronca za hrvatske kanuiste

Foto: fah

Hrvatska ekipa u sastavu Emil Milihram, Igor Gojić i Luka Obadić osvojila je brončanu medalju u disciplini 3xC1 sprint na Europskom prvenstvu u kajaku i kanuu na divljim vodama na rijeci Soči u slovenskom Bovecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši kanuisti ostvarili su vrijeme od 71.13 sekundi, zlato je pripalo Francuzima sa 68.26, a srebro Česima sa 68.74.

Hrvatska je tako na EP u Bovecu osvojila tri odličja, Emil Milihram je bio zlatni u spustu pojedinačno, a Milihram, Gojić i Tolić su bili brončani u 3xC1 klasično.

U subotu su na programu bile i utrke C-1 sprint u kojoj je Luka Obadić bio osmi, Igor Gojić deseti, a Emil Milihram 12., te C-2 sprint u kojoj je hrvatska posada Ivan Tolić-Luka Obadić bila šesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.