Joshua brani titule protiv Millera 1. lipnja

Foto: fah

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Britanac Anthony Joshua branit će svoje titule 1. lipnja u Madison Square Gardenu u New Yorku protiv Amerikanca Jarrella Millera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua je vlasnik IBF, WBA, WBO i IBO pojaseva svjetskog prvaka, a jedini važan pojas koji mu nedostaje, onaj organizacije WBC, u rukama je Deontaya Wildera.

“Titule ću braniti u Velikoj jabuci u Madison Square Gardenu protiv Millera,” potvrdio je 29-godišnji Englez.

Posljednji borbu Joshua je imao u rujnu prošle godine kada je na londonskom Wembleyju pobijedio Rusa Aleksandera Povjetkina oborivši ga u sedmoj rundi. Joshua je tom borbom produžio pobjednički niz na 22 borbe, pri čemu je 21 riješio nokautom. Jedini koji je ostao stajati u ringu bio je Joseph Parker u ožujku prošle godine godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ga očekuje 30-godišnji Amerikanac koji u karijeri nema niti jedan poraz. U 24 borbe ostvario je 23 pobjede i jedan remi. “Big Baby”, kako glasi Millerov nadomak, se na ljestvici teškaša magazina The Ring nalazi na devetom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.