Joško Jeličić prognozirao prolazak skupina: Danska prije Francuske i Španjolska prije Njemačke?

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski reprezentativac i stručni komentator Joško Jeličić, prije Svjetskog prvenstva u Kataru prognozirao je koja reprezentacija prolazi skupinu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeličić smatra da će skupinu A sigurno proći Nizozemska koja će iza sebe ostaviti Katar, Ekvador i Senegal. Za grupu B kaže – dalje prolazi Engleska!

Ona u skupini igra s Iranom, Sjedinjenim Američkim Državama i Walesom.

Jeličić smatra da je favorit skupine C u kojoj su Argentina, Saudijska Arabija, Meksiko i Poljska, definitivno Argentina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Grupu D, po njemu, prolazi Danska čiji su protivnici u skupini reprezentacije Francuske, Australije i Tunisa.

U grupi E prednost daje Španjolskoj čiji su protivnici Kostarika, Njemačka i Japan. Za skupinu F je bio siguran – Hrvatska prolazi skupinu, a ne Belgija, Kanada i Maroko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joško smatra da će grupu G proći Brazil, a iza njihovih leđa ostaju Srbija, Švicarska i Kamerun. I za kraj, u grupi H favorit mu je Portugal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.