Stojković osvojila titulu seniorske prvakinje u taekwondou

epa07077863 A handout photo made available by the OIS/IOC shows Lena Stojkovic of Croatia and Mireu Kang of South Korea competing in the Semi-final of the Taekwondo Women's 44kg during the Youth Olympic Games in Buenos Aires, Argentina, 07 October 2018. EPA/OIS/IOC/JOEL MARKLUND HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Na Svjetskom prvenstvu u taekwondou članica splitskog Marjana Lena Stojković osvojila je titulu seniorske prvakinje, javili su iz njezina matičnog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je sa samo 20 godina ove godine stigla do naslova svjetske prvakinje i u Manchesteru obranila europski naslov, koji je prošle godine stekla u Sofiji.

Finalni klasik između Lene i Turkinje Rukiye Yildirim, vlasnice čak osam velikih odličja trebao je ponuditi dramu, a na koncu je ponudio Leninu dominaciju koja je s novih 2:0 u rundama deklasirala Turkinju s 5:0 i 10:5 po rundama. Tako je Lena do naslova svjetske prvakinje stigla dominantno, bez izgubljene runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.