(VIDEO) Judo: Četiri medalje za Hrvatsku na Europskom kadetskom kupu

Foto: fah

Četiri medalje osvojili su hrvatski reprezentativci na 11. Europskom kadetskom kupu, koji je u nedjelju završen u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Iva Oberan osvojila prvo odličje (broncu) za Hrvatsku, završetak natjecanja donio je još tri medalje hrvatskih predstavnika.

U kategoriji do 70 kg judašica dubrovačkog kluba Župa dubrovačka Petrunjela Pavić na krilima ispunjene dvorane Sutinska vrela došla je do finala, gdje ju je ipponom pobijedila Slovenka Pecoler.

U kategoriji iznad 70 kg judašica samoborskog Profectusa Helena Vuković osvojila je protiv Talijanke Origgi brončanu medalju, nakon što je prošla kroz zahtjevan repasaž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji iznad 90 kg judaš zagrebačke Mladosti Filip Miljević također je osvojio broncu. Kroz repasaž je došao do borbe za brončanu medalju te ju uspješno okončao protiv BiH judaša Vasilija Vujičića.

Iako je nedjeljnim borbama završio 11. Europski kadetski kup u Zagrebu, brojne reprezentacije će ostati u Hrvatskoj, jer od ponedjeljka do srijede traje jaki međunarodni trening kamp, sa zajedničkim treninzima kao pripremom za nadolazeći dio sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.