Junaci pobjede protiv Partizana: ‘Bila bi tragedija da smo nakon svega izgubili’

Foto: Snimka zaslpna

Košarkaši Cedevite u jednom zanimljivom polufinalu regionalne lige, u trećoj utakmici, svladali su beogradski Partizan 87:78. Sjajno polufinale palo u sjenu zbog teške ozljede 20-godišnjeg igrača Cedevite Marka Arapovića. Naime, centar hrvatskog prvaka teško se ozlijedio u drugom dijelu,  za njega je, nažalost, sezona završena. Hrvatski prvak vrlo jakom Partizanu suprotstavio se hrabro i bez Arapovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što su nakon utakmice, nakon velike pobjede, rekli neki od aktera trijumfa?

“To je bilo strašno izgledalo. Moram priznati da mi je malo došlo slabo kad sam to vidio”, rekao je Miro Bilan,  koji je sa svojih 16 koševa vodio Cedevitu prema pobjedi, nažalost, osim Arapovića, iako ne tako teško, ozlijedio se i Boatright, koji također neće moći igrati u finalnoj seriji. U finalu Cedevita ide na pobjednika utakmice Crvena zvezda – Budućnost. Veliki favorit ipak je Crvena zvezda. No, vratimo se Bilanu: “Borili smo se i za njih, naše suigrače, bila bi tragedija sa smo izgubili”, izjavio je Bilan te je zaključio: ” Marko se vratio pogledati utakmicu do kraja i to nas je podiglo. Prava smo ekipa, svi žele sudjelovati u pobjedi, pa makar kao navijači…” Igrači Cedevite pobjedu protiv Partizana posvetili su ozlijeđenim kolegama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Partizana Aleksandar Džikić nakon utakmice je čestitao Cedeviti: ”

“Možda je ozljeda Boatrighta dovela do opuštanja moji igrača, ipak je on najbolji igrač Cedevite. No, čestitam im na prolasku u finale, zaslužili su.” Dok je domaći trener Veljko Mršić bio je pun hvale za svoje igrače i igru momčadi:

“Svaka čast dečkima, u sjajnoj atmosferi su povukli bez ve ozlijeđene dvojice i pokazali da su bolja momčad od Partizana. Boatright i Arapović sutra idu na preglede pa ćemo znati više detalja o njihovim ozljedama”…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.