Junak Dinama Olmo: ‘Vjerujemo u sebe i da možemo do Lige prvaka’

Foto: fah

Dani Olmo, mladi Španjolac koji igra za Dinamo, gotovo je sam riješio Astanu u Kazahstanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je vrijedna pobjeda za nas. Sretan sam i zbog pobjede i zbog svog gola. Prije četiri godine upravo sam na ovom stadionu zabio svoj prvi pogodak za španjolsku reprezentaciju tako da je ovo posebno mjesto za mene”, rekao je nakon utakmice.

“Sretan sam zbog cijele momčadi, svi su se trudili. Dobro smo odigrali i okrećemo se uzvratu. Imamo još 90 minuta i trebamo se boriti. Ovo je faza kada se sve momčadi izuzetno bore, svi žele ići u Ligu prvaka i svaki je protivnik težak”, poručuje Olmo.

“Vjerujemo u sebe i da možemo do Lige prvaka”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.