Jurgen Klopp nadomak klupe Liverpoola

U engleskom nogometnom velikanu Liverpoolu nadaju se kako će već do kraja ovoga tjedna uspjeti u namjeri da angažiraju njemačkog stručnjaka Juergena Kloppa (48) za novoga menadžera, navode britanski mediji u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp bi trebao na klupi “redsa” zamijeniti Brendana Rodgersa koji je dobio otkaz u nedjelju nakon 1-1 remija protiv gradskog suparnika Evertona.

Klopp je izrazio spremnost preuzeti Liverpool, pregovori dviju strana teku dobro

“Razgovarali smo prije nekoliko tjedana i rekao mi je: ‘Spreman sam preuzeti momčad koja nije na najvišoj razini i od nje stvoriti nešto. To bi mogao biti Liverpool, zar ne?’. Liverpool je klub koji ima sjajno ozračje, slično kao i Dortmund. Navijači stoji iza kluba, a to je upravo ono što Klopp želi i treba”, rekao je bivši njemački reprezentativac Stefan Effenberg u razgovoru za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je o mogućem dolasku u Liverpool razgovarao i s još jednim bivšim njemačkim reprezentativcem, koji je tijekom karijere nastupao i za Liverpool Dietmarom Hamannom, te se raspitivao o nklubu i navijačima.

Osim Kloppa, kao mogući novi menadžer Liverpoola spominje se i Talijan Carlo Ancelotti (56).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.