Juventus nesportski podržao Ronalda i napao Modrića: ‘Ova nagrada se odnosi na najbolje nogometaše svijeta, a ne na SP i uspjehe na tom natjecanju’

Foto: snimka zaslona

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić proglašen je najboljim igračem Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA) na svečanosti koja je održana u četvrtak za vrijeme ždrijeba skupina Lige prvaka u Monte Carlu i to ispred kapetana portugalske reprezentacije i bivšeg suigrača iz Real Madrida, a sada novog člana Juventusa Cristiana Ronalda, te napadača egipatske reprezentacije i Liverpoola Mohameda Salaha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To nije najbolje sjelo Jorge Mendezu, koji je izbor nazvao smiješnim, a slično smatra i generalni direktor Juventusa Giuseppe Marotta.

“Duboko smo ogorčeni jer Ronaldo nije osvojio nagradu, a trebao je i zaslužio je. Ova nagrada se odnosi na najbolje nogometaše svijeta, a ne na Svjetsko prvenstvo i uspjehe na tom natjecanju. Po svemu što je pokazao prošle sezone smatram da je Ronaldo zaslužio nagradu za najboljeg igrača Europe”, poručio je Marotta.

A što kaže o tome da se Ronaldo nije pojavio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je njegova osobna odluka i mi ga podržavamo. Poštujemo njegov stav da ne bude prisutan u Monte Carlu i dijelimo osjećaj da je nagrada trebala završiti u njegovim rukama”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.