Juventus odbio kineske milijune, Mandžukić ostaje u Italiji do kraja sezone?

Foto: fah

Najbolji hrvatski golgeter, barem novije generacije, Mario Mandžukić, dolaskom Argentinske zvijezde Gonzala Higuaina pao je u nemilost trenera Juventusa Allegria. Higuain igra, Mandžukić sjedi na klupi, dok Marko Pjaca tek kao turist izlazi na teren u sam zenit “turističke sezone”, dakle u finišu utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je Mandžo dobio unosnu ponudu iz Kine, ponuda je u financijskom smislu je enormna, čak i za talijanske prilike. No, kako se sada nagađa, Juve ipak neće dopustiti odlazak u Kinu, bez obzira na novac koji bi na ime odštete od odlaska Mandžukića mogli dobiti. Mandžukić je u zadnje dvije utakmice u kvalifikacijskom ciklusu zabio čak četiti pogotka, to je svakako utjecalo na odluku Juventusa. Očito će Mandžukiću Allegri pružiti još jednu priliku, koju će hrvatski napadač morati iskoristiti.

Juventus, barem zasad, nema namjeru prodati igrača jer ga “Massimiliano Allegri posebno cijeni.” Drugim riječima, Allegri bi se možda i odrekao Mandže, no, gazde Juventusa ne žele čuti. Mandžukić če u Juventusu, makar u na klupi, ostati barem do kraja ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.