Juventus rođendanskom čestitkom još jednom pokazao koliko cijeni Marija Mandžukića: ‘Neka se ne čuje tišina, neka se čuje pljesak svih nas’

Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, jedan od najboljih igrača prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva na kojem je Hrvatska osvojila povijesno srebro, napadač Juventusa, Mario Mandžukić, u utorak je napunio 33 godine. Bez obzira na godine Mandžo je i dalje važan kotačić Juventusovog stroja, što se najbolje vidjelo u Ligi prvaka, bez Mandže Juve je ispao od sjajnog Ajaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se rođendanu hrvatske nogometne zvijezde, naime, Mandži je čestitao i Juventus, koji je tako pokazao koliko im borbeni Hrvat, koji na terenu u pravilu daje sve od sve, pa čak i kad mu ne ide.  Juventus je Mandžukiću poslao lijepu čestitku.

Mandžo je podsjetimo, uz neizbježnog Portugalca, Cristiana Ronalda, vjerojatno najpopularniji i u navijačkom puku najomiljeniji igrač Stare dame. Podsjetimo, u 162 utakmice u dresu momčadi iz Torina zabio je 44 pogotka, no, Mandžukić je igrač o čijem učinku statistika ne može puno toga reći, on je borac koji na više pozicija koristi momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je čestitku Mandžukiću započeo izjavom kada je Hrvat potpisivao novi ugovor.

”U Juventusu sam pronašao pobjednički mentalitet, koji je isti kako i moj. Zato sam ovdje danas sretan kao i prvog dana kada sam došao, a to je bilo prije četiri godine”, rekao je Mario Mandžukić prije mjesec dana.

”Mentalitet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako postoji osoba koja personificira tu riječ, onda je to Mario Mandžukić, koji danas navršava 33 godine. Mario je napadač koji zabija golove i to važne. Ali osim toga, bolje reći prije svega, on je šampion koji se uvijek stavlja na raspolaganje momčadi, koji radi sve za pobjedu ekipe. Zabija, bori se svih 90 minuta. Obavlja nevidljivi, tihi posao, ali posao koji je ključan.

Danas neka ne bude tišina. Neka se čuje snažan pljesak svih nas, kojim našem šampionu želimo sretan rođendan”, stoji u čestitci Juventusa upućenoj Mariju Mandžukiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.