Juventus slavi Mandžukića: Zaslužan je za ovaj veliki uspjeh

Foto: Twitter

Juventus je bez većih problema eliminirao Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo ujedinjeni i kompaktni u obrani. Mandžukić i Cuadrado su jako zaslužni za ovaj veliki uspjeh, jer su pomogli obrani i zaustavili Barcelonu po krilu. Na kraju, cijela je momčad pokazala poniznost i požrtvovanje, čime smo dokazali da smo velika momčad, spremna za najveće stvari. Proslavit ćemo ovaj veliki rezultat, a o ždrijebu ne želimo razmišljati. Sada nek ostale momčadi razmišljaju o nama i žele nas izbjeći u Nyonu”, naglašava Leonardo Bonucci.

“Odigrali smo jednu sjajnu utakmicu, posebice u obrani. Nije jednostavno ne primiti gol protiv momčadi kao što je Barcelona, ali smo pokazali da možemo to. Pozdravio sam se s Messijem jer smo suigrači iz reprezentacije, ali nismo razgovarali o utakmici. Doista smo presretni zbog polufinala, a tamo nemamo želja. Vidjet ćemo koga ćemo dobiti na ždrijebu u petak, ali smo spremni igrati sa svima”, jasan je Paulo Dybala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.