Juventus uoči derbija s Milanom: Mario Mandžukić u sastavu, Marko Pjaca još uvijek ne?

Foto: Twitter

Prvak Italije torinski Juventus u derbiju devetog kola Serie A gostuje na San Siru kod Milana, prije nekoliko godina bio bi to derbi svih derbija europskog nogometa, ovako je to tek “običan” derbi. Za derbi će, kako prenose talijanski mediji, konkurirati hrvatski nogometni reprezentativac Mario Mandžukić, iako je imao probleme s aduktorom. Juve, naravno, ide na San Siru po pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Massimiliano Allegri uvrstio ga je u popis igrača koji konkuriraju za utakmicu, no, zato nije Marka Pjacu, donedavni nogometaš Dinama nikako da se nametne treneru Juventusa, navodno se ovog puta ipak radi o ozljedi, od koje se Pjaca tek oporavlja. “Mario Mandžukić bi se mogao vratiti. Chiellini neće biti spreman do srijede. Još nema ni Pjace. Pratimo situaciju oko Ruganija. Cuadrado, zaslužuje biti u prvih 11, ali trebam igrača koji je spreman s klupe promijeniti tijek utakmice“, rekao je trener Juventusa te je potvrdio da će za prvi sastav konkurirati i Marchisio, koji je igrao je 60 minuta u prijateljskoj utakmici.

Massimiliano Allegri je inače vrlo zadovoljan suradnjom Higuaina i Dybale u napadu, no, nikako da bude zadovoljan igrom bosansko-hercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića, za koga Allegri tvrdi da je igrač odluke, ali i da mora još napredovati.

Torinski klub derbi s Juventusom čeka s pet bodova prednosti, što nije puno ako znamo da pobjeda nosi tri boda te da bi Milan pobjedom došao na samo dva boda zaostatka. Hoće li priliku dobiti Mario Pašalić u dresu Milana još se ne zna, iako prije ne nego da.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juve za Milan: Buffon, Neto, Audero; Benatia, Barzagli, Bonucci, Rugani, Lichtsteiner, Evra, Pjanić, Khedira, Cuadrado, Marchisio, Hernanes, Alex Sandro, Lemina, Alves, Sturaro; Higuain, Mandžukić, Dybala, Kean

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.