Juventus želi još jednog Hrvata: Mateo Kovačić se vraća u Italiju?

Foto: fah

Talijanski nogometni prvak Juventus mogao bi idući mjesec poslati ponudu Real Madridu za hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, pišu u srijedu talijanske novine TuttoSport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić, 23-godišnji vezni igrač, startao je u srijedu u početnoj momčadi Real Madrida protiv Al Jazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva.

Generalni direktor Real Madrida, Jose Angel Sanchez, rekao je prije dva tjedna da Kovačić nije na prodaju te da će odbiti ponude ukoliko one stignu u zimskom prijelaznom roku.

Kovačić je 76 dana izbivao s terena zbog ozljede noge. Nakon toga je zaigrao u kupu protiv trećeligaša Fuenlabrade, u Ligi prvaka protiv Borussije Dortmund kada je Real Madrid već osigurao prolaz u osminu finala, te u srijedu protiv Al Jazire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Zinedine Zidane rekao je konferenciji za medije u utorak kako mu je on bitan igrač.

TuttoSport piše da bi Juventus mogao iskoristiti njegov status pričuvnog igrača jer Zidane uglavnom koristi formaciju 4-3-3 s Lukom Modrićem, Tonijem Kroosom i Casemirom u sredini. Talijanske novine navode da bi iz istog razloga Juventus mogao poslati ponudu i za 21-godišnjeg veznog Danija Ceballosa kojeg je u srpnju Real Madrid doveo iz Betisa.

Kovačić ima ugovor do ljeta 2021. godine a cijena mu iznosi 25 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.