Juventusov branič Bonucci ispunio obećanje i platio večeru cijeloj momčadi, Pjaca i Mandžukić jedan pored drugoga

Foto. Instagram

Juventusov branič Leonardo Bonucci završio je priču o sukobu s trenerom Allegrijem na utakmici s Palermom koja se nastavila i na susret Lige prvaka protiv Porta na najbolji mogući način. Naime, obećao je prošli tjedan da će izvesti cijelu momčad na večeru, svoje je obećanje je i izvršio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branič Juventusa fotografiju cijele momčadi za stolom objavio je na Instagramu, a ispod nje je napisao: “Večera plaćena! Sada smo još ujedinjeniji za tri cilja koja su ispred nas ove sezone: prvenstvo, Kup i Liga prvaka.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativci Mario Mandžukić i Marko Pjaca sjedili su jedan pored drugog, dok je BiH reprezentativac Miralem Pjanić sjedio nasuprot njima. Talijanski mediji javljaju da je ovim potezom cijeli slučaj završen te očekuju da će od sada Bonucci nastaviti s dobrim igrama na svojoj uobičajenoj poziciji u sredini obrane Juvea.

Inače, kad smo kod Massimiliana Allegrija recimo kako je trener Juventusa postavio neke konkretne uvjete pod kojima će uopće ostati u klubu. Traži od Juventusa četverogodišnji ugovor i pet milijuna eura po sezoni te punu kontrolu nad odlukama vezanim za prvu momčad. Navodno su za Allegrija bili zainteresirani Barcelona te Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.