Kad mu još krene u hrvatskom dresu: Mario Mandžukić zabio i četvrtu utakmicu u nizu u Ligi prvaka!

Foto: fah

Najbolji hrvatski napadač Mario Mandžukić još jednom je spasio torinski Juventus. Kad je izgledao da će portugalski Sporting uspjeti napraviti iznenađenje u Torinu Mario je svojim pogotkom donio tri važna boda Staroj dami za pobjedu od 2:1 protiv Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Naravno, navijači Juvea ponovno su oduševljeni sjajnim hrvatskim napadačem koji, nažalost, nikako da počne u seriji zabijati u dresu hrvatske nogometne reprezentacije za koju je do sada zabio 30 pogodaka. Trenutno je 2. strijelac Vatrenih svih vremena, odmah iza nedostižnog Davora Šukera koji je iz manje utakmica zabio čak 45 puta. Mario je za Vatrene postigao gol na Rujevici protiv Finske, nije bilo dovoljno za pobjedu. No, prije toga dugo je bio ”na ledu” kad su golovi u pitanju.

Ovo je već drugi put ove sezone da Mandžo donosi pobjedu Juventus, zadnji put je zabio pobjednički pogodak Fiorentini za pobjedu od 1:0. Mandžukić je odigrao odličnih 90 minuta protiv Lazija, kao i protiv Sportinga. Očito kako je trener Allegri u pravu kada tvrdi da hrvatskog napadača izjave o ozljedi još više motiviraju.

Podsjetimo, ovo je 18. pogodak Marija u Ligi prvaka, ne računajući, naravno, pretkola. S njemačkim Bayernom je zabio šest golova, a madridskim Atleticom pet, dok je s Juventusom pogodio sedam puta, dakle, najviše. Spomenimo kako je ovo večeras bila četvrta uzastopna utakmica u Ligi prvaka u kojoj je Mandžo igrao i zabio gol.  Pogodio je Monacu u polufinalu LP, zatim je sjajan gol dao Realu u finalu, ove je sezone zabio Olympiacosu te sada Sportingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je najbolji hrvatski strijelac u grupnoj fazi Lige prvaka s 18 golova, na drugom mjestu je Alen Bokić s 11, a na trećem Ivica Olić koji je deset puta zatresao mrežu protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.