Kako će Hrvatska izgledati protiv Danske?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening na Parken stadionu gdje će sutra igrati protiv Danske u susretu trećeg kola Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u prvom kolu izgubila u Osijeku od Austrije (0-3), a zatim na Poljudu remizirala s Francuskom (1-1).

Naporan ritam utjecat će i na odabir Zlatka Dalića za utakmicu, ali izbornik je već dao naslutiti određene promjene u prvih 11 u odnosu na susret s Francuzima.

S najnovijim informacijama iz Kopenhagena se javio HRT-ov Ivan Dorian Molnar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Postoje problemi s ozljedama, primarno na poziciji lijevog beka. Izbornik Zlatko Dalić potvrdio je na konferenciji za medije da da Borna Sosa neće igrati, a status Borne Barišića je i dalje pod upitnikom, rekao je Molnar.

Dalić je istaknuo da će odmoriti trojac veznjaka Modrić, Kovačić, Brozović pa bismo od prve minute mogli vidjeti Kristijana Jakića i Marija Pašalića.

Ipak, i ostala su mjesta u prvih 11 i dalje otvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ante Budimir je, prema riječima Zlatka Dalića, energetski potrošen nakon Francuske i mogao bi krenuti s klupe. Na desnom boku bi vrlo vjerojatno trebao početi Josip Stanišić, završio je Molnar.

Hrvatska će imati i podršku navijača na Parkenu, rasprodano je svih tisuću navijača za gostujuće navijače, a stadion u glavnom danskom gradu kompletno je rasprodan za sutrašnju utakmicu pa se očekuje sjajna atmosfera, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.