Kako će Hrvatska izgledati večeras protiv Austrije?

modrić
Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija došla je u Beč na stadion Ernst Happel s jednim ciljem – pobijediti Austriju i osigurati prvo mjesto u skupini i završnicu Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već je na konferenciji za novinare izbornik Zlatko Dalić najavio promjene, a bit će ih i u zadnjoj liniji te napadu.

– Želim osvježiti ekipu, ali i da budemo maksimalno trkački spremni jer čeka nas čeka izuzetno teška bitka, najavio je Dalić.

Josip Šutalo dobio je udarac u gležanj i neće krenuti od prve minute, a zamjena će mu vjerojatno biti Dejan Lovren ili Domagoj Vida koji će zaigrati u paru s Joškom Gvardiolom jer Martin Erlić vuče ozljedu još od prije okupljanja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veznom redu ne očekuju se promjene, tamo će biti Marcelo Brozović, Mateo Kovačić i Luka Modrić.

Promjene je izbornik nagovijestio u napadu te će tražiti novo rješenje umjesto Andreja Kramarića. Za to mjesto konkuriraju Bruno Petković, Marko Livaja i Ante Budimir.

Na desnom krilu protiv Danske krenuo je Mario Pašalić, ali sada bi priliku mogao dobiti netko drugi s klupe, a glavni konkurent za to je Lovro Majer koji je postigao pobjednički pogodak protiv Danaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska bi trebala imati sjajnu podršku na tribinama, prodano je više od 40 tisuća ulaznica, a po nekim najavama 20 tisuća gledatelja podržavat će Vatrene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.