Kako do ulaznica za utakmicu Hrvatske u osmini finala Eura?

Glasgow, 18.06.2021 - Hrvatski navijaci na stadionu Hampden Park u Glasgowu pred pocetak utakmice 2. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva, Hrvatska - Ceška. foto HINA/ Daniel KASAP/ ds

Hrvatski nogometni savez ovim putem obavještava sve zainteresirane hrvatske navijače o procesu prodaje ulaznica za susret osmine finala Europskog prvenstva koji će hrvatska reprezentacija odigrati u Kopenhagenu 28. lipnja u 18:00 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice za navijačke sektore moći će se kupiti isključivo putem Uefinog portala za ulaznice.

Kako bismo osigurali da što više hrvatskih državljana može kupiti ulaznice prije nego što ih UEFA pusti u javnu prodaju, Hrvatski nogometni savez će svima koji se prijave za kupnju ulaznica preko HNS-ovog portala za ulaznice dodijeliti pristupni kod kojim će dobiti prioritet za kupnju ulaznica na Uefinom portalu. Jednim kodom će se moći kupiti od jedne do četiri ulaznice.

Kodovi će se moći iskoristiti samo unutar 24 sata od početka prodaje ulaznica, koja počinje u četvrtak 24. lipnja u 11:00 sati. Točno 24 sata nakon početka prodaje ulaznica (25. lipnja u 11:00 sati), kodovi se više neće moći koristiti te će sve ulaznice biti puštene u slobodnu prodaju, bez prava prvenstva za hrvatske navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je s jednim kodom moguće kupiti od jedne do četiri ulaznice, HNS će imati na raspolaganju više kodova nego što je kapacitet hrvatskog navijačkog sektora (oko 3500 ulaznica) tako da će kupovina s pristupnim kodovima na Uefinom portalu biti organizirana po principu “tko prvi”, do eventualne rasprodaje svih raspoloživih ulaznica za hrvatski sektor. Stoga ističemo da dobiveni kod ne osigurava pravo kupnje ulaznica već samo prioritet u prodaji dok ima raspoloživih ulaznica.

Navijači koji su imali “Follow my Team” ulaznice za osminu finala, a koje je Uefa svima poništila prije početka turnira, dobit će kodove za kupnju ulaznica direktno od Uefe. I ti kodovi vrijede unutar istog roka kao i kodovi koji će biti dodijeljeni putem HNS-ovog portala za ulaznice.

ULAZAK U DANSKU I NA STADION PARKEN

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez preporučuje svim navijačima, neovisno o zemlji iz koje dolaze u Kopenhagen, praćenje aktualnih informacija o pravilima ulaska u Dansku na službenim stranicama danskih vlasti.

Pravila o ulasku na stadion Parken u Kopenhagenu mogu se pronaći na službenim stranicama Uefe.

KORACI I ROKOVI ZA KUPNJU ULAZNICA ZA HRVATSKE NAVIJAČE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Prijavite se za kupnju ulaznica na HNS-ovom portalu za ulaznice koji će biti otvoren u četvrtak 24. lipnja u 10:00 sati (bit će vam potreban OIB) te će biti otvoren do 25. lipnja u 11:00 sati ili do trenutka kada su svi dostupni kodovi raspodijeljeni.

2. Na HNS-ovom portalu za ulaznice odmah ćete dobiti pristupni kod.

3. Na Uefinom portalu za ulaznice, s dobivenim pristupnim kodom možete kupiti do četiri ulaznice.

4. Nakon 25. lipnja u 11:00 sati, ulaznice će biti puštene u slobodnu prodaju te kodovi više neće vrijediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Napomena: Pristupni kod ne osigurava pravo kupnje ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.