Kako se i očekivalo brazilske zvijezde igrat će na Copa Americi

epa07702366 Brazil's Gabriel Jesus jubilates a goal during the Copa America 2019 final soccer match between Brazil and Peru, at Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, 07 July 2019. EPA/Julio Cesar Guimaraes

Kako se i očekivalo nogometaši brazilske reprezentacije odlučili su nastupiti na Copa Americi, koja će se igrati baš u Brazilu. Naime, brazilski reprezenativci bili su protiv odigravanja Cope i to zbog situacije s koronavirusom, no prema svemu sudeći sve se zakuhalo zapravo zbog sukoba s predsjednikom Nogometnog saveza Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rogeri Caboclo je želio dati otkaz izborniku brazilske reprezentacije Titeu, a protiv čega su, naravno, bili i ostali igrači. Zbog toga svega došlo je do pobune protiv predsjednika Nogometnog saveza Brazila, reprezentativci su jasno zaprijetili da neće igrati Copu, što je bila zapravo prijetnja u prazno.

Navodno se sve prethodnih dana promijenilo, predsjednik NSB je suspendiran zbog seks skandala sa jednom od djelatnica Saveza, a brazilski igrači su se predomislili te su odlučili sudjelovati na Copa Americi te će biti jedni od glavnih favorita.

Podsjetimo, prvenstvo Južne Amerike igrat će se od 13. lipnja do 10. srpnja u četiri brazilska grada (Cuiaba, Goiania, Brasilia, Rio de Janeiro). Dakle, Copa će se igrati u razdoblju Europskog nogometnog prvenstva. Za razliku od prethodnih Copa reprezentacije će biti podijeljene u dvije grupe sa po pet ekipa i čak četiri će proći u nokaut fazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Recimo kako u grupi A igraju Argentina, Bolivija, Urugvaj, Čile i Paragvaj, dok su u grupi B Brazil, Kolumbija, Venecuela, Ekvador i Peru.

Naslov brani reprezentacija Brazila…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.