Kako se i očekivalo novi trener Hajduka Damir Burić

Foto: fah

Kako se i očekivalo nakon odlaska, odnosno smjene Siniše Oreščanina, a poslije debakla u 1. pretkolu Europske lige, novi trener Hajduka je Damir Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novom treneru Hajduka uručen je poseban dres i šal. Burić se ne želi osvrtati na ono što je bilo ranije.

‘Mene zanima ono što će biti sutra. Krećemo već protiv Istre, situacija nije laka, ali nadam se da ćemo uspjeti, naravno s dovoljno motivacije i želje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvući najviše što se može…

“Vidite što u nogometu znači jedna utakmica. Nekad se ciljevi ostvare, Hajduk je došao do Europe, a onda je s jednom utakmicom sve palo u vodu. Sada je potrebno osvijestiti to, ostaviti to sve iza sebe i napraviti maksimum u ovoj situaciji u kojoj jesmo. Ja ne bih dolazio da ciljeve nije moguće ostvariti. Nadam se da ćemo određene standarde vrlo brzo usvojiti. Ciljevi su tu i mi moramo iz ove momčadi izvući maksimum…”’

Podsjetimo, Damir Burić ima 55 godina, u sezoni 2015./16. on i Marin Brbić vrlo dobro su surađivali, no, nakon toga Nadzorni odbor kluba smijenio je Brbića te je na mjesto predsjednika imenovao Ivana Kosa, a on je pak odmah smijenio Burića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.