Kakva sezona za Luku Modrića: FIFA kapetana hrvatske nogometne reprezentacije uvrstila među najbolje igrače svijeta!

Foto: Twitter

Medijski linč je prošao, kapetan Vatrenih, Luka Modrić, vratio se starim navikama, sjajnim igrama u dresu Reala i nominacijama za najboljeg igrača svijeta. Naime, iza Luke je sjajna sezona, nisu ga pokolebali medijski napadi, niti brojna podmetanja. S Realom je osvojio skoro sve što se osvojiti moglo, od Lige prvaka, španjolskog prvenstva, do UEFA-inog i španjolskog Superkupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krovna svjetska nogometna organizacija, FIFA, odala je priznanje kapetanu Vatrenih, Luki Modriću, te su ga uvrstili među 24 kandidata za najboljeg igrača svijeta. Modrić je, podsjetimo, prošle sezone uvršten među najboljih 11 na svijetu, niti jednom Hrvatu do sada nije uspjelo ono što je uspjelo i što još uvijek polazi za rukom Luki Modriću.

”Hrvatski veznjak arhitekt je mnogih uspjeha Real Madrida nakon zvjezdanih 12 mjeseci u španjolskom velikanu. Razigravač Madriđana bio je ključna figura u Realovu pohodu na španjolsko prvenstvo i Ligu prvaka, pri čemu je izborio mjesto u momčadi sezone u elitnom kontinentalnom natjecanju”, stoji na na službenim stranicama Fife u objašnjenju Modrićeva izbora.

Recimo kako je Luka Modrić jedini Hrvat među kandidatima, uz njega su još šestorica igrača najboljeg europskog kluba Reala redom to su Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Keylor Navas, Dani Carvajal, Marcelo i Toni Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.