Kamo će Mario Mandžukić, ako neće, kako tvrdi Tuttosport, ni u Juventus ni u Milan?

Foto: fah

Prema svemu sudeći povratak Marija Mandžukića u Juventus nije realan. čak ni nakon što je otišao čovjek koji ga je potjerao – Maurizio Sarri.  Naime, prema pisanju Tuttosporta od povratka bivšeg hrvatskog reprezentativca u redove aktualnog prvaka neće biti ništa. Zasad, dakle, nema nikakve potvrde iz kluba, kao ni od strane agenata igrača, glede povratka Mandžukića na Allianz stadion. Drugim riječima, iz nekog je razloga vijest plasirana u javnost bez ikakvog temelja, no to ne znači da se Mandžo ne želi vratiti u Italiju. Naime, za bivšeg hrvatskog reprezentativca zanimanje pokazala Fiorentina, iako do dogovora još uvijek nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Mandžukić neće ni u Milan, iako su čak i o tome pisali neki talijanski mediji, Tuttosport tvrdi kako od toga neće biti ništa, jer takvu vijest nisu potvrdili ni u klubu, ni predstavnici samog igrača.

Podsjetimo, Mario Mandžukić je pregovarao tijekom prijelaznog roka s Lokomotivom iz Moskve, za koju igra i Vedran Ćorluka, no i to je propalo, Mandžo im je navodno bio preskup, a razgovarao je i s turskim Bešiktašem, no ni to nije uspjelo. Bešiktaš trese velika financijska kriza, navodno klub napušta Domagoj Vida, koji bi karijeru mogao nastaviti u Osijeku. Mandžukić traži godišnju plaću od čak 2.5 milijuna eura te tri milijuna po potpisu ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.