Kanadski izbornik: Hrvatska je top momčad, ovo je veliki test za nas

Foto: fah

– Nadmetanje protiv Hrvatske, bit će to krasna utakmica, kazao je kanadski izbornik John Herdman (47) na posljednjoj novinarskoj konferenciji uoči nedjeljnog ogleda protiv Hrvatske u susretu 2. kola F skupine Svjetskog prvenstva u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekuje nas važna utakmica, spremni smo. Ovo je trenutak koji će nas definirati. To će odrediti ova utakmica, kazao je izbornik. – Vjerujemo u sebe, to je najvažnija stvar uoči takve utakmice. Hrvatska je top momčad, bit će to veliki test za nas, izjavio je kanadski stručnjak.

Herdman se još jednom osvrnuo na svoju izjavu nakon utakmice protiv Belgije, kada je rekao kako će “sje… Hrvatsku.”

– Ne mislim da smo zbog toga izgubili nepotrebnu energiju. Važan je način na koji mi radimo, važna je naša misija, naš zadatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je naslovnicu jednog hrvatskog lista koji ga je prezentirao golog samo prekrivenog na intimnom mjestu.

– Moja žena će vas tražiti, kazao je sa smiješkom.Dodao je kako kanadskoj reprezentaciji nije potreban poseban motiv za dvoboj s Hrvatskom.

– Čekali smo 36 godina kako bi došli ovdje, nema veće motivacije od toga. Trebalo je puno godina da dođemo do ove razine, razgovaram s igračima, ovo je jako važna utakmica. S druge strane nas čekaju Modrić, Kovačić, Brozović… Bit će to krasna utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.