Kapetan Atalante: “Stanovnici Bergama su puno propatili i moramo im vratiti osmijeh”

Zagreb, 17.09.2019. - Konferencija za medije Atalante BC uoči utakmice 1. kola skupine UEFA Lige prvaka protiv GNK Dinama. Na fotografiji kapetan Papu Gomez. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIĆ/ lsd

Kapetan Atalante Argentinac Alejandro Papu Gomez rekao je kako tanovnicima Bergama žele vratiti osmijeh na lica nakon što je taj grad najviše propatio za vrijeme pandemije koronovirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ni u najtežim trenucima nisam pomišljao da odem iz grada. Stanovnici Bergama puno su propatili za vrijeme pandemije koronovirusa. Ne možemo vratiti mrtve, ne možemo izbrisati bol onih koji su izgubili najmilije, ali možemo ljudima ponuditi da ponovno dožive osjećaj sreće, jer građani Bergama obožavaju nogomet, oni žive za njega. Zbog toga je pred nama igračima velika odgovornost, moramo biti uzor, moramo nastaviti pružati odlične partije, kao što je to bio slučaj prije prekida sezone zbog koronovirusa”, izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.