Kapetan Dinama: ‘Bolji smo od Oddsa, oni će se morati otvoriti…’

Foto: fah

Uoči uzvratne utakmice 3, pretkola Europe lige u Norveškoj protiv Oddsa optimist je i kapetan modrih Domagoj Antolić bez obzira na minimalnu prednost hrvatskog doprvaka iz prve utakmice na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mi smo bolja momčad od Oddsa, a vjerujem da će se oni sada otvoriti, a tu bi mi mogli imati puno prigoda. Igramo na umjetnoj travi, na njoj smo i trenirali zadnjih dana, na njoj ćemo trenirati i danas. To je sasvim dovoljno vremena za prilagodbu na takve stvari. Osijek? Ta je utakmica sada iza nas, analizirali smo naše pogreške, vidjeli gdje smo griješili. Ali sada su sve naše misli okrenute Oddsu” rekao je Antolić uoči utakmice sezone za Dinamu, koji je posljednjih godina jesen redovito boravio u Europi, odnosno igrajući europske kupove, kako Ligu prvaka tako i Europsku ligu.

Uoči dvoboja s norveškim predstavnikom dobro je bio raspoložen i mladi Filip Benković.

“Zdravlje? Ma puno bolje, vjerujem da će tako biti i dalje. Dugo me nije bilo na terenu, pa sam se malo preforsirao i zato preskočio zadnje dvije utakmice. Sada je sve kako treba, spreman sam za Odds” , rekao je Benković te je za kraj dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posljednjih smo dana radili na sprječavanju tih kontranapada, svi vjerujemo da će to u budućnosti izgledati bolje. Odds je tipična skandinavska momčad, idu ‘na nož’, uvijek daju svoj maksimum. Neće nam biti lako, ali vjerujemo u sebe i prolaz. Ako mi budemo pravi, ne trebamo se ničega bojati.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.