Kapetan Hajduka oduševio fair-play potezom na utakmici protiv Rijeke

Foto: fah

“Hvala Juranoviću! Dao je neki pečat svemu ovome, ovoj fer borbi. Možemo biti veliki konkurenti, ali ovo mi vraća vjeru u nogomet”, poručio je Rijekin trener Matjaž Kek komentirajući potez Hajdukova kapetana Josipa Juranovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na utakmici Hajduka i Rijeke Mirko Ivanovski (Hajduk) u 33. minuti ogleda laktom je u vrat udario Darija Čanađiju (Rijeka), a ovaj je pao da bi izbjegao potencijalni karton.

Nakon toga sudac Igor Pajač presudio je u Hajdukovu korist, a riječki stručni stožer burno je reagirao.

No, iako je Pajač dosudio prekršaj za Hajduk, Josip Juranović je ispucavanjem lopte u gol-aut vratio loptu Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.