Kapetan Intera: ‘Kažu nam da ulagači ostaju u klubu, mi smo i dalje u šoku…’

Foto: fah

Jedan od Interovih kapetana, Igor Postonjski, s nevjericom je primio vijest da je zaprešićki klub ostao bez trenera Željka Petrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekim je navodima otišao zbog financijske krize, ali direktor kluba Branko Laljak tvrdi da je Petrović otišao zbog loših rezultata.

“Situacija je koma, ostao sam šokiran kad me šef u četvrtak popodne nazvao i kazao mi da više neće biti trener. Ostao sam bez riječi. Inter vjerojatno više nikad na klupi neće imati takvog stručnjaka. Petrović je prije svega sjajna osoba, a o trenerskim kvalitetama ne treba trošiti riječi, radi se o vrhunskom, iskusnom stručnjaku”, priča Postonjski za 24 sata.

“Kazali su mi ljudi iz kluba da sve ostaje isto, a da je trener otišao zato jer mu zadnjim danom svibnja istječe ugovor, a do tad HNL vjerojatno neće ni početi. Zbilja ne znam kako klub financijski stoji, ali struktura kluba trebala bi ostati ista, ulagači tvrde da ostaju u klubu”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.