Kapetan Rakitić: Gdje smo bili kada sam došao, a pogledajte gdje smo sad

rakitić
Foto: fah

Nakon kiksa protiv Cadiza (1:1) Sevilla je i matematički ostala bez mogućnosti da osvoji naslov španjolskog prvaka, ali se i dovela u opasnost da klizne na treće ili čak četvrto mjesto u slučaju pobjeda Barcelone protiv Mallorce i Atletica u Bilbau ovog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Ivan Rakitić komentirao je situaciju u kojoj se klub nalazi, ponovivši riječi sportskog direktora Monchija da se nada da će završetak sezone na trećem mjestu uvijek biti neuspjeh za klub, kao što bi bio ove sezone.

“Puno nam se toga događalo ove sezone. Između covida-19 i ozljeda bilo je gotovo nemoguće okupiti deset igrača za trening. To nas je puno koštalo, pogotovo nakon Božića. Do tada smo bili na spektakularnom nivou i šteta je što nismo uspjeli tako nastaviti.

Osim toga, nogomet nas je kaznio na malim detaljima, ali i to je bila lekcija. Klub bi prvi put u povijesti mogao izboriti Ligu prvaka tri godine zaredom. A upravo to želimo, nastaviti pisati povijest”, rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nedavno je Monchi rekao da se nada kako će Sevilli uvijek biti neuspjeh ako završi na trećem mjestu. Prilika da završimo drugi pokazuje rast ovog kluba. Kad sam došao prije deset godina, bili smo deveti ili deseti, borili se da uopće uđemo u Europu, a gle nas sad.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.