Kapetan Ramos uoči polufinala iskreno: ‘Nisu svi igrači Reala rođeni na Beverly Hillsu, ima nas i iz skromnih obitelji’

Foto: fah
Real Madrid večeras (srijeda, 20.45) igra na kultnom Vicente Calderonu uzvratnu utakmicu polufinala Lige prvaka protiv gradskog rivala Atletica. Naravno, s obzirom na veliku prednost iz prve utakmice (3:0) Real je veliki favorit i mnogi govore o formalnosti. Mnogi, no, ne i trener Reala Zinedine Zidane.
Francuzu na klupi španjolskog diva neće biti lako motivirati igrače za večerašnju utakmicu budući kako se iz zrakoplova u prvoj utakmici mogla vidjeti neupitna razlika u kvaliteti između dva madridska kluba. Strah od opuštanja je prisutan u stručnom stožeru Reala.

“Cilj nam je zabiti gol, ali nećemo razmišljati o rezultatu prve utakmice. Neuspjeh bi bio da ne damo sve od sebe. Pepe i Varane su spremni”, rekao je Zidane i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moja će poruka igračima uoči susreta biti samo ‘Dajte sve od sebe.”

Zidane se osvrnuo i na medijska nagađanja glede talentiranog 17-godišnjeg Brazilca Viniciusa Juniora koji bi navodno trebao pojačati ”kraljevski klub”, uz, dakako, više nego pristojnu sumu novaca.

“Ne poznajem tog mladića…”, tvrdi trener prvaka Europe. Malo tko mu je povjerovao, vjerojatno ga ne poznaje osobno, no, trener Reala morao je čuti ponešto o mogućem budućem pojačanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj komentar uoči večerašnje uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka dao je i kapetan Reala, Sergio Ramos.

“Nekima se čini da su svi igrači Reala rođeni na Beverly Hillsu! Pa i kod nas ima ljudi iz skromnih četvrti, obitelji, koji vrednuju obrazovanje”, poruka je igrača koji se pogotcima specijalizira baš za one najveće utakmice.

“Slučaj Thea Hernandeza i njegov dolazak iz Atletica u Real neće utjecati na utakmicu. Nije baš trenutak da govorimo o transferu, ali na kraju sezone ćemo ga prihvatiti bude li trebalo”, rekao je Ramos i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uživamo u trenutku, jako smo sretni Zidaneom kao kapetanom našega broda i ovi dobri rezultati nisu slučajnost.”

Ramos inače jako cijeni trenera Atletico Madrida Diega Smeonea, ali i, naravno, Zidanea.

“Da, Diego Simeone je jako podigao Atletico, zna motivirati igrače, ali to zna i Zidane”, osnovna je poruka kapetana Reala uoči večerašnje utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.